Повечето политически партии в България реагираха остро на обявеното от Руската

...
Повечето политически партии в България реагираха остро на обявеното от Руската
Коментари Харесай

Неспокоен бесепар изтрещя! Как нарече Христо Грозев

Повечето политически партии в България реагираха остро на оповестеното от Руската федерация търсене на българския проверяващ публицист Христо Грозев по член от Наказателния кодекс.

Изключение правят БСП, Възраждане и Български напредък, които не застанаха зад него.
-->
Александър Симов от Българска социалистическа партия го атакува с тежки обвинявания и го обяви за " терорист ".

Асоциацията на европейските публицисти (любимци са ми, признавам) са излезли с позиция, че България би трябвало да се опълчи на заповедта за търсене, която Русия пусна за Христо Грозев, написа във фейсбук Александър Симов от Българска социалистическа партия.

" Съжалявам, само че аз не мога да дефинира Грозев като публицист. Най-малкото, тъй като до момента не съм видял да е довел до дъно своя конспирация или " информация ". Да ви напомням ли, че при започване на годината Грозев гръмко разгласи, че има доказателства за медия, която е взимала съветски пари. Щеше грандиозно да афишира името ѝ. След това - нищо. Нула. И всякога е по този начин ", счита той.

Според Симов Грозев е информативен терорист и клеветник, който пуска подмятания, само че в никакъв случай не дава доказателства. Спекулант на дребно, който получава естрада, само че в никакъв случай не е забавен, с изключение на за градската фракция, само че даже и тя се е научила, че от тоя нищо свястно няма да излезе.

Заради това ми се желае най-малко веднъж да видя някакъв негов сюжет, доведен до дъно. Но знам, че няма да се случи... ”, написа още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР